Απόκρυψη φωτογραφιών που έχετε στα τηλέφωνά σας – μια νέα επιλογή για τις Φωτογραφίες Google

Η νέα λειτουργία, αφού είναι ενεργή μόνο σε συσκευές Google Pixel, είναι πλέον διαθέσιμη και για άλλες συσκευές.

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Google παρουσίασε τη λειτουργία “Κλειδωμένος φάκελος” ως μέρος της εφαρμογής Google Photos για συσκευές Pixel. Αυτή η δυνατότητα έρχεται τώρα σε συσκευές που δεν προέρχονται από τη σειρά Pixel.

Ο κλειδωμένος φάκελος είναι ένας ασφαλής και κλειδωμένος φάκελος στη συσκευή, όπου οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες και τα βίντεό τους και αυτό το περιεχόμενο δεν θα μεταφερθεί στις Φωτογραφίες Google.

Οι χρήστες σε αυτόν τον φάκελο μπορούν να δουν μόνο το περιεχόμενο που έχουν αποθηκεύσει και δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση περιεχομένου, η δημιουργία στιγμιότυπων οθόνης ή η λήψη στιγμιότυπων οθόνης για οποιοδήποτε περιεχόμενο (εκτός εάν έχει μετακινηθεί από τον Κλειδωμένο φάκελο).

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα λειτουργία ανοίγοντας την εφαρμογή Google Photos και κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Βιβλιοθήκη”. Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε “Βοηθητικά προγράμματα” και να μετακινηθείτε στο “Κλειδωμένος φάκελος”.

Η επιλογή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες τηλεφώνων Android που δεν είναι Pixel. Η επιλογή Κλειδωμένος φάκελος αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους μετά την ενημέρωση του πλαισίου των υπηρεσιών Google Play.

Φωτογραφία: BigTunaOnline / Shutterstock.com


. . .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.