Σχετικά με τον νέο χώρο στάθμευσης στη Νάουσα

Ο νέος ελεύθερος δημοτικός χώρος στάθμευσης στη Νάουσα, έκτασης 3 στρεμμάτων πίσω από το Market-In, έπειτα από τις απαραίτητες διαμορφώσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από συνεργείο του Δήμου Πάρου, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τα οχήματα των επισκεπτών της περιοχής,

Δεν γνωρίζω αν είναι η τελική του μορφή αυτή που βλέπουμε στην φωτογραφία που περισσότερο με εργοτάξιο μοιάζει αλλά εδώ υπάρχει μια σοβαρή λεπτομέρεια .

Όπως βλέπουμε στο έδαφος υπάρχει χώμα και μάλιστα “φρέσκο” και όχι πατημένο ή στρωμένο με άσφαλτο όπως κανονικά θα έπρεπε. Σκέφτηκε κανείς την σκόνη που θα δημιουργείται από την κίνηση των οχημάτων μέσα στον χώρο αυτό; και αυτό είναι το λιγότερο…

Κάποιος που θα είναι καλά ντυμένος για να πάει την βόλτα του στο χωριό περπατώντας μέχρι να βγει από τον χώρο στάθμευσης μήπως θα πρέπει μετά να αλλάξει παπούτσια γιατί θα έχουν αλλάξει χρώμα ή ακόμη και μια βούρτσα για να ξεσκονίσει τα ρούχα του;

Δεν θέλουμε να υποβαθμίσουμε την κίνηση που έκανε ο Δήμος γιατί πραγματικά χρειάζεται αυτός ο χώρος αλλά τουλάχιστον όταν γίνεται κάτι σε αυτόν τον τόπο να υπάρχει λογική και όχι ότι να ναι και όπως να ναι για να λέμε απλώς ότι κάναμε κάτι.

parosnews.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *